13.7 C
Vranje
petak, 7 oktobra, 2022
NaslovnaRelax kutakKreativno druženje mališana u "Elementima"

Kreativno druženje mališana u „Elementima“

Centar za edukaciju i usavršavanje „Elementi“, organizuje ponedeljkom, sredom i petkom od 17 sati  do 18 i 30  kreativno druženje za mališane uzrasta od 3 do 15 godina.

Programom je predviđeno za decu uzrasta od 3 do 7 godina, da radionice budu  sa početnim koracima u likovnom i dramskom stvaralaštvu vajarstvo, pravljenje nakita, crtanje olovkom, oslikavanje papira i drugih prirodnih materijala, pravljenje upotrebnih predmeta od recikliranih materijala, zatim imitacija, govor telom, pokret, projekcija glasa, tečni i uverljiv govor, izražavanje emocija…
Za decu od 7 do 11 godina, organizovaće se radionice na kojima će mališani otkrivati male tajne likovnog i glumačkog zanata upoznavanje likovnih tehnika, proučavanje života i stvaralaštva najpoznatijih likovnih umetnika, koristi primenjene umetnosti, stapanje audiovizuelnih i taktilnih veština.

Radiće se i na bogaćenju jezika i kulture govora, oslobađanje tela u pokretu i prostoru, razvijanje mašte tumačenjem likova iz bajki, basni ili svakodnevnog života, razvijanje empatije, tolerancije i saradnje, koncentracija i pamćenje, improvizacija…. Što se tiče najstarije grupe decu od 11 do 15 godina, umetničko kreativni sadržaj biće prilagođen interesovanju i iskustvu samih polaznika.

Cena radionica na mesečnom nivou iznosi 2000 dinara, dok je cena za učešće u jednoj radionici  250 dinara. Sve dodatne informacije, kao i prijave na sajtu Elemenata.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Mladić iz Vranja oduzeo sebi život

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević