Naslovna Relax kutak Maja Marinković muzički promoter rodnog Vranja i Vrnjačke Banje

Maja Marinković muzički promoter rodnog Vranja i Vrnjačke Banje

Boja glasa, muzički raspon, neodoljiv osmeh i harizma koja pleni učinili su da Maja Marinković učesnica izuzetno gledanog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ ne ostavi nikog ravnodušnim.

Vranjanci su odmah prepoznali devojku koja je ostavila veliki pečat u rodnom gradu i nazivaju je „svojom“, ali Maja je ljubav svog života pronašla u Vrnjačkoj Banji gde živi i radi, pa je i u ovom turističkom mestu jako cene i podržavaju na pomenutom takmičenju.

Što se tiče takmičenja na TV Prva „Nikad nije kasno“, dobijam odlične komentare predstavljajuci Vranje i Vrnjačku Banju. Svima je moja priča simpatična, ali ja zaista osećam jednaku ljubav prema ova dva grada i svaki je na moju karijeru ostavio snažan pečat – kaže Maja za VOM.

Svi snimci nastupa Maje Marinković  mogu se naći na Youtube-u i publika ih odlično prihvata.

Do sada, predstavila sam se pesmama : „Tamo gdje je sve po mom“ – Jinx, „Zlatni dan“ Bisere Veletanlić, „Sve ti oprastam“ Maje Odžaklievske koja mi je svojevremeno bila učitelj pevanja – priča Maja.

Maja je završila muzičku školu u Vranju, bila dirigent crkvenog hora, radila na lokalnoj RTV Vranje. Saradnja sa kompanijom Miss Yu donela joj je brojne zapažene nastupe u Beogradu i Vrnjačkoj Banji.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...

Rebrača u neformalnoj poseti vranjskoj vinariji i destileriji

Nebojša Stošić

IN MEMORIAM: Nebojša Stošić