13.7 C
Vranje
petak, 7 oktobra, 2022
NaslovnaRelax kutakPočele pripreme za manifestaciju „Dani Vranja“

Počele pripreme za manifestaciju „Dani Vranja“

U Vranju će i ove godine od 22. do 26. avgusta biti održana tradicionalna manifestacija zabavno – turističkog karaktera „Dani Vranja“. Poslednje pripreme su u toku, a Vranjance očekuje bogat program i dobra zabava.

Prema rečima Miće Mladenovića člana gradskog veća zaduženog za turizam, organizacioni odbor još uvek nije usvojio tačno definisan program, jer su neki dogovori oko nastupa muzičkih zvezda u toku.

O imenima onih koji će nastupiti na „Danima Vranja“, ne možemo još uvek da govorimo, ali je izvesno da će to biti velike muzičke zvezde. Sve ustanove kulture kao i Turistička organizacija koja vodi celu priču, daju sve od sebe da i ove godine imamo bogat i sadržajan program – kaže Mladenović za VOM.

Iako Mladenović ne želi da govori o tome sa kojim se muzičkim zvezdama pregovara, prema nezvaničnim informacijama na Danima Vranja nastupiće Ana Kokić i Dženan Lončarević, a zanimljivo je da se spekuliše i o velikom koncertu nekadašnje zvezde narodne muzike Dragane Mirković.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Mladić iz Vranja oduzeo sebi život

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević