13.8 C
Vranje
utorak, 24 maja, 2022
NaslovnaRelax kutakPočele pripreme za manifestaciju „Dani Vranja“

Počele pripreme za manifestaciju „Dani Vranja“

U Vranju će i ove godine od 22. do 26. avgusta biti održana tradicionalna manifestacija zabavno – turističkog karaktera „Dani Vranja“. Poslednje pripreme su u toku, a Vranjance očekuje bogat program i dobra zabava.

Prema rečima Miće Mladenovića člana gradskog veća zaduženog za turizam, organizacioni odbor još uvek nije usvojio tačno definisan program, jer su neki dogovori oko nastupa muzičkih zvezda u toku.

O imenima onih koji će nastupiti na „Danima Vranja“, ne možemo još uvek da govorimo, ali je izvesno da će to biti velike muzičke zvezde. Sve ustanove kulture kao i Turistička organizacija koja vodi celu priču, daju sve od sebe da i ove godine imamo bogat i sadržajan program – kaže Mladenović za VOM.

Iako Mladenović ne želi da govori o tome sa kojim se muzičkim zvezdama pregovara, prema nezvaničnim informacijama na Danima Vranja nastupiće Ana Kokić i Dženan Lončarević, a zanimljivo je da se spekuliše i o velikom koncertu nekadašnje zvezde narodne muzike Dragane Mirković.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...