28.2 C
Vranje
četvrtak, 11 avgusta, 2022
NaslovnaRelax kutakŽRK: Skupština u minut do dvanaest

ŽRK: Skupština u minut do dvanaest

Vanredna izborna Skupština Ženskog Rukometnog Kluba (ŽRK) Vranje biće održana u ponedeljak od 19 sati u holu Sportske hale. Do početka prvenstva u trećem rangu takmičenja ostalo je još samo nekoliko dana, tačnije narednog vikenda, pa se s pravom može reći da je ova sednica Skupštine zakazana u poslednjem času.

Predsednika Upravnog odbora ŽRK Vranje Siniša Mitrović, na konferenciji za medije održane ovog vikenda, rekao je da su brojni problemi uspeli da uspore funkcionisanje kluba, ali ne i da ga spreče da i tako usporen, ipak funkcioniše.

Na Skupštinu su pozvani i predstavnici druge strane, kao i gradski većnik za sport i predsednik Sportskog saveza Grada.

Zato smo i zakazali Skupštinu na koju je pozvana i druga strana. Reč je o ljudima koji su nelegalnim putem uzrupirali opremu, prostoriju i naravno pečat kluba. Na fiktivnim sednicama Upravnog odbora i Skupštine oni su izabrali neko rukovodstvo po svom nahođenju. Tih sednica nije ni bilo jer pre svega, nas nekoliko članova UO nismo ni obavešteni o tome. Napravili su i zapisnike sa tih sednica i na taj način doveli u zabludu i ljude u APR-u. Sve je to urađeno fiktivno, a pre svega nezakonito. Od ove sednice očekujemo da se sve razreši i da gradski čelnici konačno uvide gde je problem – kaže Mitrović.

Vranjske rukometašice su vredno trenirale još od sredine avgusta i spremne dočekuju start prvenstva. Region Istok je sada podeljen u dve grupe tako da će se pobednici grupa sastati u baražu za plasman u viši rang.

Devojke vredno rade više od šest sedmica. Spremne su i sa pravom mogu reći da u ovoj grupi ne bi trebalo da imamo probleme da budu na vrhu, ako svakoj utakmici pristupe maksimalno ozbiljno. Želim i to da istaknem, da naš klub ima sve, i opremu, i strukturu, i trenerski kadar, a najvažnije je da devojke žele da ih vodi naša uprava jer je reč o zdravoj atmosferi, iskrenoj priči. Samo nemamo pečat i opremu koji su trenutno uzurpirani i siguran sam da će grad to prepoznati – dodaje Mitrović.

Sednica Skupštine biće održana u holu Sportske hale, kod dela gde su postavljeni stolovi za stoni tenis. Ukoliko na Skupštini bude više od 50 delegata, onda sednica mora biti održana na otvorenom prostoru, prema prepoprukama Kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv korone. 

B.Č.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

UMETNIČKA RADIONICA “DEJANOVIĆ”:Prsa u prsa sa svojom umetnošću

Umetnička radionica “Dejanović” je porodična galerija osnovana 2005. godine. U njoj radove izlažu i prodaju porodica umetnika, Jovica, Nataša i Dragan. Otac Jovica Dejanović...

Umesto reke teče kanalizacija

Počelo gašenje požara iz vazduha