19.9 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaVestiCOVID -19Jedan učenik i dvoje nastavnika obolelo od korone u Vranju

Jedan učenik i dvoje nastavnika obolelo od korone u Vranju

Od početka školske godine u Vranju su od korona virusa obolela dva nastavnika iz iste  osnovne škole, kao i jedan učenik srednje škole sa teritorije grada, potvrdila je za VOM zamenica gradonačelnika Vranja Zorica Jović.

Ona je danas sa saradnicima i predstavnicima inspekcijskih službi obišla gradske škole kako bi se u nadzoru utvrdilo poštovanje mera prevencije.

Najveći broj škola maksimalno poštuje sve naložene mere i sva data uputstva. U cilju sprečavanja širenja virusa, još jednom apelujem na sve učenike i roditelje, da poštuju mere preporučene od strane Republičkog kriznog štaba i Kriznog štaba grada Vranja, a pre svega one koje se odnose na obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru, često pranje ruku i držanje distance – rekla je zamenica gradonačelnika.

Izjava Zorice Jović, zamenice gradonačelnika u vezi sa poštovanjem mera u ustanovama obrazovanja

Gepostet von Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja am Montag, 28. September 2020

Dr Miroljub Stanković, savetnik gradonačelnika za zdravstvo naglasio je da je Krizni štab grada Vranja, uvek na vreme donosio preventivne mere u cilju sprečavanja širenja epidemije.

Boban Antanasijević, načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove, dodao je da su inspekcijske službe od početka epidemije bile uključene u kontrolisanje i poštovanje svih važećih mera na teritoriji grada i gradske opštine Vranjska Banja.

 

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...