-4.4 C
Vranje
četvrtak, 20 januara, 2022
NaslovnaVestiCOVID -19Stroga kontrola propisanih mera: Nema svadbi, rođendana i drugih proslava!

Stroga kontrola propisanih mera: Nema svadbi, rođendana i drugih proslava!

Iz Gradskog štaba za vanredne situacije, u cilju zaštite zdravlja, ponovo je stigao apel građanima da poštuju sve propisane mere koje će biti strogo kontrolisane od strane nadležnih inspekcija.

Podsećaju se svi građani, da je zabranjeno organizovanje svih vrsta svečanosti  sportskih i zabavnih manifestacija. Takođe, ugostiteljski objekti radiće u terminu 6 do 23 časa u zatvorenom prostoru i u baštama. Rad mora da bude organizovan tako da za jednim stolom ne mogu sedeti više od dva lica, izuzev ako su u pitanju roditelji i maloletna deca ili lica koja žive u zajedničkom domaćinstvu, uz obavezni razmak od dva metra između stolova. U svim zatvorenim prostorima, obavezno je nošenje zaštitnih maski i poštovanje fizičke distance od dva metra, kao i u javnom prevozu.

Takođe, obavezno je nošenje zaštitnih maski i na otvorenom prostoru, na mestima gde nije moguće obezbediti propisanu fizičku distancu.

Buy Me A Coffee

Popularno

EPILOG NESREĆE KOD PAVLOVCA: Teško povređen čоbanin, sedamnaest ovaca preminulo

U saobraćajnoj nesreći koja se juče popodne desila kod sela Pavlovac, gde je vozač Golf - pokosio više ovaca, povređen je i čobanin (1964)...

Zgažene ovce kod sela Pavlovac

Zgrada Stare Hirurgije u novom ruhu

IN MEMORIAM: Branimir Bane Nedeljković