-10.7 C
Vranje
subota, 22 januara, 2022
NaslovnaVestiDruštvoAPSURD: Ključ na dve kapije na centralnom gradskom groblju od 14 sati

APSURD: Ključ na dve kapije na centralnom gradskom groblju od 14 sati

Više čitalica našeg portala javilo se sa primedbom da imaju problema, naročito sa dolaskom hladnih dana, jer se dve kapije na centralnom gradskom groblju zatvaraju u 14 sati i da ostaje otvorena samo centralna što mnogima znatno otežava odlazak do mesta gde su sahranjeni njihovi najbliži.

Mnogi ljudi rade do 15 ili 17 sati, ja sam uvek ulazio na kapiji kod spomen Kosturnice, kad ona zaključana, vidim i ova donja „glavn“ na koju od kako znam za sebe svi ulaze i ona zaključana, samo centralna kod cvećare otključana. Ne razumem čemu to – pita se jedan revoltirani čitalac.

I ostali pokušavaju da imaju razumevanja, ali kako kažu ne znaju ni kome da se obrate, navodno im je rečeno da se na taj način sprečavaju krađe na groblju koje nisu retkost, dok neki imaju teoriju da se tako favorizuje „crkvena prodavnica“ u odnosu na ostale.

Novinari VOM -a, pokušaće da kontaktiraju Eparhiju Vranjsku, kako bi čuli i drugu stranu, s obzirom da je groblje u nadležnosti Eparhije.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Dušan Spasić

Čuveni hirurg iz Surdulice dr Dušan Spasić, koji je živeo i radio u Beogradu  preminuo je u svojoj 64.godini života. Rođen je 28. januara...

IN MEMORIAM: Branimir Bane Nedeljković

Zgažene ovce kod sela Pavlovac

IN MEMORIAM: Vladimir – Vlada Ranđelović