5.6 C
Vranje
utorak, 29 novembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoAPSURD: Ključ na dve kapije na centralnom gradskom groblju od 14 sati

APSURD: Ključ na dve kapije na centralnom gradskom groblju od 14 sati

Više čitalica našeg portala javilo se sa primedbom da imaju problema, naročito sa dolaskom hladnih dana, jer se dve kapije na centralnom gradskom groblju zatvaraju u 14 sati i da ostaje otvorena samo centralna što mnogima znatno otežava odlazak do mesta gde su sahranjeni njihovi najbliži.

Mnogi ljudi rade do 15 ili 17 sati, ja sam uvek ulazio na kapiji kod spomen Kosturnice, kad ona zaključana, vidim i ova donja „glavn“ na koju od kako znam za sebe svi ulaze i ona zaključana, samo centralna kod cvećare otključana. Ne razumem čemu to – pita se jedan revoltirani čitalac.

I ostali pokušavaju da imaju razumevanja, ali kako kažu ne znaju ni kome da se obrate, navodno im je rečeno da se na taj način sprečavaju krađe na groblju koje nisu retkost, dok neki imaju teoriju da se tako favorizuje „crkvena prodavnica“ u odnosu na ostale.

Novinari VOM -a, pokušaće da kontaktiraju Eparhiju Vranjsku, kako bi čuli i drugu stranu, s obzirom da je groblje u nadležnosti Eparhije.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru