NaslovnaVestiDruštvoDAN ŽENA: Čestitke, pokloni, pohvale i fotografisanje za potrebe društvenih mreža

DAN ŽENA: Čestitke, pokloni, pohvale i fotografisanje za potrebe društvenih mreža

Dan žena, 8. mart  obeležen je i na jugu Srbije, gde su predsednici opštine odlučili da ovaj dan posvete ženama iz  svoje najbliže okoline i svako na svoj način promovisali svoje aktivnosti na društvenim mrežama.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković odlučio se da se pripadnicama lepšeg pola obratim javnom čestitkom koju je plasirala gradska Služba za odnose s javnošću.

Današnji dan još jedna je prilika da se podsetimo hrabrih žena, koje su u revolucionarna vremena, svojom hrabrošću i odvažnošću, uspele da se izbore za jednaka prava i poštovanje osnovnih ljudskih vrednosti. Izražavam zahvalnost i duboko poštovanje prema svim ženama koje su danas stubovi svojih porodica, priznate u društvu i poslovnom okruženju. Vi dajete smisao našim naporima da izgradimo društvo jednakih mogućnosti, društvo međusobnog uvažavanja i priznanja. Uvažene sugrađanke, čestitam vam današnji praznik sa željom da ga provedete onako kako i zaslužujete, u vedrom i dobrom duhu. Srećan vam 8. mart! – navodi se u čestitki gradonačelnika Milenkovića.

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović danas je odlučio da prigodinim poklonima obraduje žene zaposlene u Crvenom krstu u ovoj opštini. Predsedniku su pomagali đaci generacije OŠ „Branko Radičević“, Petar Zdravković i Milan Stojanović, nosioci velikog broja republičkih i okružnih nagrada i priznanja.

Foto: Han info

Aktuelni ministar Novica Tončev objavio je nas vom profilu na Facebook -u, fotografiju sa svojim najbližim saradnicama i opštine Surdulica i objasnio zašto je ova opština „najlepša opština u Srbiji.

Povlašćen sam jer sam svakodnevno okružen ovim divnim, lepim i pametnim damama koje Surdulicu čine lepšim i boljim mesto za život i rad. Hvala im što se, uvek uz osmeh, ne štede u znanju i angažovanju. Hvala im što smo najlepša opština u Srbiji. Hvala im uvek i svaki dan, i srećan im 8.mart – napisao je novica Tončev.

Nagip Arifi predsednik opštine Bujanovac obradovao je sa po jednim cvetom dame zaposlene u lokalnoj samoupravi. Na svom Facebook profilu napisao je da svim, majkama suprugama i sestrama čestita 8. mart.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...