24.3 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoDanska kompanija „Kentaur AS“ otvara proizvodnju u Vranju

Danska kompanija „Kentaur AS“ otvara proizvodnju u Vranju

Danska kompanija „Kentaur AS“, koja se bavi izradom  radnih uniforma za ugostiteljstvo, zdravstvo i prehrambenu industriju trebalo bi da uskoro otpočne proizvodnju u Vranju. Prema najavama u proizvodnji će biti mesta za 300 radnika.

Predstavnici „Kentaur AS” na jučerašnjem sastanku u Beogradu, sa prvim čovekom grada dr Slobodanom Milenkovićem, izneli su podatak da su u Vranju kupili imovinu “TD Ljubisavljević” iz stečaja, u ulici Bunuševačka b.b. gde nameravaju, da nakon privođenja nameni ovog prostora, realizuju proizvodnju .

Kako je saopštila Gradska uprava na sastanku je bilo reči i o usaglašavanju daljih koraka sa čelnicima Vranja, a u cilju sto efikasnije realizacije proizvodnje kao što su potencijalna kupovina dodatnog zemljišta, administrativne procedure za privođenje nameni kupljenog objekta, podrške za trening program zapošljavanja novih radnika i proširenju rada režima Slobodne zone.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...