13.7 C
Vranje
petak, 7 oktobra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoDanska kompanija „Kentaur AS“ otvara proizvodnju u Vranju

Danska kompanija „Kentaur AS“ otvara proizvodnju u Vranju

Danska kompanija „Kentaur AS“, koja se bavi izradom  radnih uniforma za ugostiteljstvo, zdravstvo i prehrambenu industriju trebalo bi da uskoro otpočne proizvodnju u Vranju. Prema najavama u proizvodnji će biti mesta za 300 radnika.

Predstavnici „Kentaur AS” na jučerašnjem sastanku u Beogradu, sa prvim čovekom grada dr Slobodanom Milenkovićem, izneli su podatak da su u Vranju kupili imovinu “TD Ljubisavljević” iz stečaja, u ulici Bunuševačka b.b. gde nameravaju, da nakon privođenja nameni ovog prostora, realizuju proizvodnju .

Kako je saopštila Gradska uprava na sastanku je bilo reči i o usaglašavanju daljih koraka sa čelnicima Vranja, a u cilju sto efikasnije realizacije proizvodnje kao što su potencijalna kupovina dodatnog zemljišta, administrativne procedure za privođenje nameni kupljenog objekta, podrške za trening program zapošljavanja novih radnika i proširenju rada režima Slobodne zone.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Mladić iz Vranja oduzeo sebi život

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević