13.7 C
Vranje
petak, 7 oktobra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoDragana Mirković u Vranju pevala besplatno

Dragana Mirković u Vranju pevala besplatno

Dejan Manić zamenik direktora Turističke organizacije u Vranju, u izjavi za VOM potvrdio je da je uprkos brojnim spekulacijama, na temu visine honorara, Dragana Mirković u Vranju pevala  besplatno.

Bilo je dogovora o honoraru, raznih priča na tu temu. Novac koji je predviđen za organizaciju nije bio dovoljan pa smo prosto hteli da otkažemo koncert, jer je bilo degutantno da se pogađamo kao na pijaci i smanjujemo honorar, jer je Dragana balkanska zvezda u pravom smislu te reči – kaže Manić.

Dragana Mirković nije želela da izneveri publiku u Vranju, pa je na kraju postignut dogovor da ona pokloni koncert Vranjancima. Inače ovaj kocert je bio je najposećeniji na juče završenoj manifestaciji „Dani Vranja“.

Bilo je između 15 000 i 20 000 ljudi. Zanimljivo je da su njen koncert pratili i brojni gosti Ne samo iz Vranja i okoline,već i iz Bugarske i makedonije – kaže Manić.

Na kraju on smatra da je manifestacija ispunila sva očekivanja i da je samo koncerte pratilo preko 50 000 ljudi. Ovogodišnja manifestacija bila je svojevrsni miks zabave, kulture i tradicije.

Iako je iz budžeta u ove namene bilo predviđeno 2, 5 miliona dinara i još je 1,5 miliona je Turistička organizacija obezbedila iz sopstvenih sredstava i donatora, Manić tvrdi da je verovatno potrošeno manje novca ali da će se to znati tek nakon podnošenja izveštaja.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Mladić iz Vranja oduzeo sebi život

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević