NaslovnaVestiDruštvoFilip Đorđević osvojio bronzanu medalju na Evropskoj geografskoj olimpijadi

Filip Đorđević osvojio bronzanu medalju na Evropskoj geografskoj olimpijadi

Učenik prvog razreda Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju, Filip Đorđević uosvojio je bronzanu medalјu na Evropskoj geografskoj olimpijadi.

Olipijada je održana onlajn zbog trenutne situacije. Takmičari su bili podelјeni u dve grupe: juniore i seniore. Filip Đorđević se takmičio kao junior u timu ssa još 4 takmičara iz Beograda sa kojima je bio svakodnevno u kontaktu. Razmenjivali su iskustva i bodrili jedni druge, jer sve to isplatilo, i na kraju su svi dobili medalјu.Filip je imao tu čast  da se odlikuje bronzom i osvojenim 3. mestom.

Takmičenje je bilo na engleskom jeziku  što zahteva dobro poznavanje engleskog jezika. Nјegov mentor  profesorka geografije Vesna  Bogdanović je verovala u njegov uspeh , rad i spremnost.. Nјegov mentor , Vesna Bogdanović prof. geografije kaže  j+se Filip takmičio u konkurenciji  izuzetna 140 učenika iz 16 država. Ekipa juniora je u svojoj konkurenciji u timskom delu  takmičenja  osvojila:  treće mesto  za poster prezentacije i za kulturni performans. Filip je u pojedinačnom takmičenju osvojio  bronzanu medalјu.

Buy Me A Coffee

Popularno

SMENE NA ORL: Dr Mladen Kostić umesto dr Marije Stefanović

Dr Mladen Kostić, specijalista otorinolaringologije, novi je načelnik na ovom odeljenju vranjske Bolnice potvrđeno je VOM-u. On je zamenio dr Mariju Stefanović, nakon brojnih primedbi...
Vranjska Banja

Vranjska Banja dobija petlju