NaslovnaVestiDruštvoIDC CONSORTIUM: Ruka prijateljstva i podrške za one kojima je najpotrebnije

IDC CONSORTIUM: Ruka prijateljstva i podrške za one kojima je najpotrebnije

Predstavnici ruske kompanije „Infrastructure Development and construction“, koja radi na uvođenju gasovoda u Srbiji pružili su ruku prijateljstva i pružili neverovatnu podršku korisnicima i zaposlenima u Centru za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite.

Finansijska direktorka Oksana Tsvetkova i Marija Obradović rukovodilac grupe za odnose sa državnim organima i javnošću, posetile su Centar i istog trenutka krenule sa organizacijom boljih uslova i pružanja konkretne pomoći korisnicima usluga.

Dobili smo nameštaj za opremanje soba korisnika, zatim mašine za pranje i sušenje veša, kao i mašine za pranje sudova. Korisnici su dobili novu garderobu, zatim posteljine. Dobili smo i sedstva za higijenu i dezinfekciju i zaista nema pravih reči kojima možemo da izrazimo zahvalnost na ovolikoj vrsti pažnje za naše korisnike – kaže Ivana Tasić direktorka Centra za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite.

Ono što je još važnije, prema njenim rečima ovo je samo početak saradnje pošto je postignut dogovor o renoviranju kupatila za korisnike.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...