6.9 C
Vranje
četvrtak, 8 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoIN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević

U noći između petka i subote u surduličkoj bolnici, nakon kraće i teške bolesti preminuo je nekadašnji predsednik opštine Vladičin Han Zoran Ljubisavljević

Ljubisavljević je rođen 1959. godine u Vladičinom Hanu, gde je završio osnovnu i srednju školu, da bi kasnije diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Skoplju 1977. godine.

Karijeru je započeo u preduzeću Erozija, 1979. godine gde je obavljao i funkciju generalnog direktora, kasnije prelazi u Balkan brik, gde je imenovan za generalnog direktora, gde je radio do 1987, kada prelazi u Slobodnu zonu u Vladičinom Hanu.

Za predsednika izvršnog odbora Skupštine opštine Vladičin Han izabran je 1992. godine. Iste godine izabran je na parlamentarnim izbprima za narodnog poslanika ispred stranke Socijalistička partija Srbije.

Nakon lokalnih izbora 2000. godina imenovan je za predsednika Skupštine opštine, a po isteku mandata 2004. postaje direktor preduzeća Delta MPN. Potom je u dva mandata bio je pomoćnik predsednika opštine.

Za sobom je ostavio suprugu Snežani i ćerku Jelenu i sina Stefana. Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

R.I.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru