13.7 C
Vranje
sreda, 5 oktobra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoKnauf Insulation poklonio lap - top računare učenicima iz Surdulice i Vladičinog...

Knauf Insulation poklonio lap – top računare učenicima iz Surdulice i Vladičinog Hana

U prostorijama kompanije Knauf Insulation u Surdulici, održana svečana dodela  lap – top računara za sve đake generacije u školskoj 2021/2022 godini, na kojoj su pored učenika prisustvovali njihovi roditelji, nastavnici i razredne starešine.

Poklone je đacima uručio Branislav Popović, direktor Fabrike Knauf insulation u Belom Polju. U skladu sa korporativnom strategijom održivosti „Za bolji svet“, Knauf Insulation je u toku 2022. godine, pokrenuo niz aktivnosti namenjenih lokalnoj zajednici, a jedna od njih je i podrška mladim učenicima pred kojima je uspešna karijera.

Iz tog razloga, kompanija Knauf izdvojila je sredstva za kupovinu 12 laptop računara svakom đaku generacije u osnovnim i srednjim školama iz opštine Surdulica i Vladičin Han. Ovakvom inicijativom, kompanija nastoji da podstakne učenike u pružanju svog maksimuma i ostvarivanju što boljih rezultata u školskoj godini.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Tijani iz Vranja je potrebna naša pomoć

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević