20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoMILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako ko...

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako ko ima ideju i inicijativu.

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u Medijskom skloništu poručila je da dobar preduzetnik može da bude svako ko ima ideju i inicijativu.

Preduzimljiv je onaj ko ima ideju i inicijativu, pokušava da reši problem, nastoji da uđe u preduzetništvo, želi da pokrene svoj biznis i okuplja ljude oko sebe u svim oblastima, informacionim tehnologijama, industriji, poljoprivredi, pa i one koji nisu preduzetnici, ali žele da razviju svoj biznis, istakla je Milica Radulović.

Ona je posebno naglasila da je u pokretanju sopstvenog biznisa nije najvažnije da mladi rade u svojoj struci za koju su se školovali.

Izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika Milica Radulović potencirala je suštinske prednosti privatnog biznisa koje su imanentne i bliske mladim ljudima i privlačnije od mnogih ograničenja tradicionalnih poslova.

Radulovićeva je na kraju navela da je Udruženje privrednika osnovano 2013. godine, da je otvoreno za sve i da sada ima oko 100 članova, uglavnom mladih privrednika.

Bratislav Čukić

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači