16 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiDruštvo„Vreme radosti“ u gradskom parku

„Vreme radosti“ u gradskom parku

Festival ,,Vreme radosti” zvanično je otvoren u 11 sati, pozdravnim govorom gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenkovića, ali satima pre toga prvi gosti su se pridružili učesnicima festivala u gradskom parku nestrpljivo čekajući da program počne.

Bogatim programom, predviđene su interaktivne radionice i predstave dece Predškolske ustanove ,,Naše dete“, muzički, scenski i folklorni nastupi učenika osnovnih škola, dečja lutkarska predstava pozorišta ,,Bora Stanković”, a na samom početku nastupilo je nastupio je hor Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac”.

U 17 sati planiran je koncert lokalnih izvođača Aleksandre Arsić i Vladimira Stošića, a sat kasnije koncert  pevačice Mari Mari. Veliko oduševljenje mališana izazvali su kostimirani animatori kao i dvorac na naduvavanje.

Na sportskim terenima Gimnazije postavljeni su štandovi vojske, policije, hitne pomoći i Crvenog krsta.

Organizatori festivala su Grad Vranje, Turistička organizacija i Predškolska ustanova ,,Naše dete”. Planirano je da festival traje do 19 sati.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču