-4 C
Vranje
sreda, 19 januara, 2022
NaslovnaVestiDruštvoNevreme u Poljaničkom kraju odseklo nekoliko sela

Nevreme u Poljaničkom kraju odseklo nekoliko sela

Nevreme koje je danas popodne zahvatilo Poljanicu, odseklo je nekoliko sela i nanelo veliku materijalnu štetu, potvrdili su za VOM meštani ovog kraja. Visina materijalne štete se utvrđuje, na sreću ljudskih žrtava nije bilo.

 

Predstavnici rukovodstva grada, takođe su danas popodne obišli ovaj kraj. Velika je šteta na saobraćajnoj infrastrukturi u Uševcu i Dobrejancu, posledice su vidljive i u selu Sekirje. Stradale su i ćumurane po kojima je ovaj kraj poznat.

Meštani, kažu da ne pamte ovakvo nevreme u letnjem periodu.

Brojni članovi stranice na Facebook -u „Poljanica – klisura Vranje“, podelili su fotografije i snimke, na kojima se vidi šteta, ali i kako podivljala reka nosi sve pred sobom.

Sve nadležne ekipe su na terenu, policija,vatrogasci i meštani radilii u na raščišćavanju posledica ove nepogode. Glavni put ka Poljanici je prohodan za saobraćaj, ali su lokalni seoski putevi oštećeni i odsekli su nekoliko sela.

Buy Me A Coffee

Popularno

Zgažene ovce kod sela Pavlovac

Kod sela Pavlovac na regionalnom putu, kod skretanja za selo Rataje kako javljaju čitaoci VOM -a desila se saobraćajna nezgoda kada je vozač Golf...

Zgrada Stare Hirurgije u novom ruhu