8.3 C
Vranje
petak, 9 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoNevreme u Poljaničkom kraju odseklo nekoliko sela

Nevreme u Poljaničkom kraju odseklo nekoliko sela

Nevreme koje je danas popodne zahvatilo Poljanicu, odseklo je nekoliko sela i nanelo veliku materijalnu štetu, potvrdili su za VOM meštani ovog kraja. Visina materijalne štete se utvrđuje, na sreću ljudskih žrtava nije bilo.

 

Predstavnici rukovodstva grada, takođe su danas popodne obišli ovaj kraj. Velika je šteta na saobraćajnoj infrastrukturi u Uševcu i Dobrejancu, posledice su vidljive i u selu Sekirje. Stradale su i ćumurane po kojima je ovaj kraj poznat.

Meštani, kažu da ne pamte ovakvo nevreme u letnjem periodu.

Brojni članovi stranice na Facebook -u „Poljanica – klisura Vranje“, podelili su fotografije i snimke, na kojima se vidi šteta, ali i kako podivljala reka nosi sve pred sobom.

Sve nadležne ekipe su na terenu, policija,vatrogasci i meštani radilii u na raščišćavanju posledica ove nepogode. Glavni put ka Poljanici je prohodan za saobraćaj, ali su lokalni seoski putevi oštećeni i odsekli su nekoliko sela.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana