Novi načelnici na odeljenjima vranjske Bolnice

305

Nakon što je preuzela funkciju vršioca dužnosti direktora Zdravstvenog centra u Vranju i imenovala prvi tim saradnika dr Ljiljana Antić donela je odluku da smeni i neke načelnike odeljenja vranjske Bolnice. Novi načelnici odeljenja su dr Gordana Đorđević na odeljenju Ginegologije i dr Staniša Stanojev u bolničkoj laboratoriji.

Od sutra će stupiti na snagu rešenje  o imenovanju novih načelnika na Hirurgiji i Službi za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

Dr Gordana Đorđević je na Ginekologiji zamenila dr Gorana Radojičića, dok je dr Staniša Stanojev u Laboratoriji zamenio svoju koleginicu dr Jelenu Zdravković.

Neočekivane su smene na odeljenju Hirurgije gde će dr Bogdana Batu Manasijevića, zameniti dr Svetlana Mihajlović, kao i na Fizikalnoj medicini umesto dosadašnje načelnice dr Danijele Civkarovski imenovan je dr Dragiša Mihajlović.

U menadžmentu Zdravstvenog centra kažu da iza smena ne stoji ni politika, ni bilo kakve zakulisne radnje, već direktorka želi nove ljude sa novim idejama, čak i na odeljenjima koja rade bez većih problema i na čiji rad pacijenti uglavnom nemaju primedbe.

Podsećamo da je direktorka Antiću nakon imenovanja najavila neke promene, naročito u odnosu prema pacijentima, kao i da oporavak Zdravstvenog centra predstavlja zajednički interes.