11.8 C
Vranje
petak, 22 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoPenzioner pronašao novčanik pun novca i vratio ga vlasnici

Penzioner pronašao novčanik pun novca i vratio ga vlasnici

Penzioner Aleksandar Sofrenović iz Vranja, pronašao je danas novčanik pun novca i dokumentacije i vratio ga vlasnici.

Ovaj sedamdesetogidišnjak, prepodne je biciklom došao do pošte u centru grada, kako bi podigao penziju i u blizini bankomata pronašao novčanik.

Video sam crni novčanik, sklopio ga i razmišljao da čim završim posao pogledam da li ima neka adresa na koju mogu da vratim novčanik – započinje priču sedamdesetogodišni Aleksandar.

Dok je on čekao na šalteru, čuo je da se pojavila žena koja je molila obezbeđenje da pregledaju sigurnosne kamere jer je bila sigurna da je novčanik ostavila kod bankomata. On joj je prišao i vratio novčnika.

Žena je bila presrećna, nudila novac, zahvaljivala se, ali ja nisam ništa hteo. Ja bih svakako vratio taj novčanik ili bilo koji drugi, imam i decu i unuke ne treba mi ništa tuđe – kađe Aleksandar i dodaje da je danas praznik i da je dobro što se sve tako lepo završilo.

Vlasnica novčanika kaže da joj je verovatno u žurbi ispao novčanik nakon što je podigla novac na bankomatu i da joj je najteže bilo što joj je u novčaniku i njena i detetova dokumentacija.

Buy Me A Coffee

Popularno

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro...

SPS u Vranju obeležava 31 godinu postojanja