0.1 C
Vranje
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
NaslovnaDruštvoPOMOĆ NAŠOJ DECIVom pokreće kampanju "POMOĆ NAŠOJ DECI"

Vom pokreće kampanju „POMOĆ NAŠOJ DECI“

Vranjski online magazin pokreće medijsku kampanju za pomoć deci i omladini oboleloj od maligniteta i drugih retkih bolesti sa teritorije grada. Podsećamo da je grad Vranje još 2016. godine otvorio namenski račun, na koji se  uglavnom slivaju sredstva iz budžeta. Vranjanci su pokazali svoju humanost i empatiju u više akcija koje smo pokretali, pa ne sumnjamo da će tako biti i u buduće.

Želimo da ovim putem preko našeg portala pozovemo sve ljude dobre volje da pomognu lečenje naše dece. Nedavno se u javnosti pojavio podatak da je preko 90 procenata zahteva upućenih zdravstvenoj komisiji koja odlučuje o dodeli sredstava sa ovog računa odobreno, ali sa druge strane činjenica je da je velikom broju porodica potrebna pomoć.

Iz tog razloga želimo da podržimo svaku inicijativu i akciju, koja bi mogla da pomogne prikupljanje sredstava na ovom računu, ali sa druge strane pomognemo i ljudima koji možda ne znaju da mogu potražiti ovu vrstu pomoći. Otvoreni smo za svaku vrstu dogovora, želimo da sa našim čitaocima podelimo i priče ljudi koji bitku za zdravlje svoje dece. Ovo je naš grad u kome žive i odrastaju naša deca i zbog toga želimo da kao društveno odgovorna organizacija pomognemo da svi imaju jednake uslove. Sada je potrebna pomoć našoj deci i zbog toga treba imati u vidu da ni jedan iznos uplaćen na namenski račun grada Vranja nije mali.

Svi koji žele da pomognu ili kojima je pomoć potrebna mogu se javiti putem email adrese: [email protected]

Želimo i da se zahvalimo gradu koji nam je ukazao poverenje da pokrenemo ovu kampanju na našem portalu.

Ivan Mladenović, glavni i odgovorni urednik portala VOM.RS

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...

Fabrika Hanibal proširuje tim saradnika