25.4 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPomoć porodici Radenković iz Ćurkovice

Pomoć porodici Radenković iz Ćurkovice

Tokom proteklog vikenda četvoročlanoj  porodici  Radenković iz sela Ćurkovica uručena je humanitarna pomoć. Akciju  su organizovali Aktiv žena Jedinstvene Srbije Vranje i  udruženje Roditelјstvo plus. Uručeni su im paketi osnovnih životnih namirnica, sredstva za higijenu, odeća, obuća i druge potrebštine.

Porodica Radenković živi u trošnoj, staroj kući, bez kupatila.  U jednoj sobi borave svi, žive vrlo skromno jer nemaju nikakva primanja. Dvanaestogodišnji  dečak  boluje od epilepsije, ali roditelјi nisu u mogućnosti da mu pruže potrebnu negu jer moraju da rade za nadnicu.

Ovo  je samo jedna u nizu akcije koje će se realizovati u narednom periodu. Aktiv žena JS Vranje i udruženje Roditelјstvo plus poziva sve građane Pčinjskog okruga, koji u svom okruženju prepoznaju egzistencijalno ugrožene porodice, da se jave i time pomognu da još neka porodica dobije neophodnu pomoć.

Buy Me A Coffee

Popularno

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako...

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u...