19.9 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPomozimo da Gimanzija dobije "Savremeni kutak"

Pomozimo da Gimanzija dobije „Savremeni kutak“

Gimnazija “Bora Stanković” u Vranju konkurisala je za program Vojvođanske banke pod nazivom „Odgovorno u zajednici“, sa projektom “Savremeni kutak”.

Ideja je da jedna od najstarijih srpskih Gimnazija dobije kutaj u kome će učenici između ostalog moći da se relaksiraju, druže i uče.

Svi smo svesni činjenice da se nalazimo u vremenu gde internet predstavlja najpristupačniji i najpraktičniji izvor informacija, upravo iz tog razloga smo došli na ideju da  napravimo savremeni kutak za učenike. Pored kompjutera i ostalih digitalnih i savremenih sredstava, kutak bi činile i razne društvene i interaktivne igre za poboljšanje intelektualnih sposobnosti naših učenika, te bi oni u prijatnom i pre svega zdravom okruženju birali školu pre ulice i društvenih mreža. Na taj način bi pored navedenih sposobnosti, mladi postali socijalizovaniji, organizovaniji, savesniji i odgovorniji. Škola više ne bi predstavljala samo problem i oblik stresa, već mesto zabave, kreativnosti i druženja”, navodi se u projektu.

Glasanje traje do 25.novembra. Potrebno je samo da se ulogujete i date svoj glas projektu “Savremeni kutak”.

Buy Me A Coffee

Popularno

MURAL KOJI JE PODELIO VRANJE: Ne sudi već čovek budi

Čini mi se godinama već slušam ideju veterana da Vranje dobije mural posvećen ruskom dobrovoljcu Albertu Andijevu. Čula sam sledeće komentare “Muka mi je...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači