14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPotpisan Sporazum o saradnji između Pedagoškog fakulteta i Doma učenika srednjih škola

Potpisan Sporazum o saradnji između Pedagoškog fakulteta i Doma učenika srednjih škola

Dekan Pedagoškog fakulteta u Vranju, prof. dr Dragana Stanojević i direktorka Doma učenika srednjih škola Vranje, Maja Đorđević, potpisale su  Sporazum o saradnji, kojim je između ovih ustanova uspostavlјena dugoročna saradnja u oblastima obrazovanja i kulture, vaspitnog rada sa učenicima, razvoja obrazovno-vaspitnog sistema i unapređenja položaja mladih, učenika i studenata.

Kao prvu zajedničku aktivnost koja je proistekla iz saradnje, Dom učenika će u periodu od 9. do 13. maja obezbediti smeštaj i ishranu za 10 studenata Pedagoškog fakulteta u Somboru koji će u tom periodu boraviti na Pedagoškom fakultetu u Vranju u okviru studentske razmene.

Dom učenika srednjih škola Vranje nudi odlične uslove za boravak, kulturno- zabavnu delatnost i rekreaciju učenika i studenata, te će u narednom periodu biti idealno mesto za smeštaj mladih gostiju iz Sombora, koji će imati prilike da se upoznaju sa kompletnom turističkom i kulturno-obrazovnom ponudom  Grada i Pedagoškog fakulteta u Vranju.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču