Naslovna Vesti Društvo Srpski veterani prikupljaju potpise za zakon o borcima

Srpski veterani prikupljaju potpise za zakon o borcima

Udruženje „Srpski ratni veterani Vranje 1990 – 1999“, počeli su sa prikupljanja potpisa za podršku zakonu o borcima, na šetalištu u centru grada.

Iz Udruženja kažu da žele da i na ovaj način pruže podršku njihovoj braći koji više od 80 dana  danonoćno protestvuju u Pionirkom parku u Beogradu.

Svi koji žele da podrže svojim potpisom donošenje zakona o borcima mogu to učiniti svaki dan od 12 do 19 sati  u pešackoj zoni, u gornjem delu, kod Trga Staniša Stošić.

Dragi Vranjanci, dođite, dajte podršku vašim istinskim herojima. Mi smo vaše komšije, prijatelji, braća, očevi. Nismo mi nikakve „budale i ludaci sa ratišta“. Dođite, podržite nas, isto onako kako smo mi vas branili za vreme ratova devedesetih – iskreno i čista srca- poručuju veterani.

Veterani na kraju naglašavaju da nema politike u njihovoj borbi, kaoi da očekuju da im se građani Vranja pridruže i pruže podršku.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...
COVID-19

KRIZNI ŠTAB: Vikend poluzatvoren, cvećare rade zbog Zadušnica

SSP: Pet pitanja za direktorku Zdravstvenog centra

policija

Polio tasta benzinom i zapalio ga