15.4 C
Vranje
sreda, 28 septembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoVranjski osnovci idu na zimovanje

Vranjski osnovci idu na zimovanje

Vranjski osnovci, učenici od petog do osmog razreda, provešće sedam dana na Besnoj Kobili u organizaciji Crvenog krsta i uz finansijsku pomoć Grada Vranja.

Tomislav Stefanović sekretar vranjskog Crvenog krsta kaže za VOM da je reč o odličnim učenicima lošijeg materijalnog stanja, te da je ideja da se dobra deca na neki način nagrade i motivišu.

Dvadesetčetvoro osnovaca boraviće na Besnoj Kobili od 7. do 13. februara. Inače ovo je druga godina zaredom da se organizuje zimovanje za vranjske osnovce.

U Velikoj sali Skupštine Grada Vranja danas je održan roditelјski sastanak sa učenicima i roditelјima dece koja odlaze na sedmodnevno besplatno zimovanje na Besnoj Kobili. Sastanku su prisustvovali gradska većnica za obrazovanje Zorica Jović, pratilac grupe prof. Marko Ristić i sekretar Crvenog krsta Vranje Tomislav Stefanović.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju