Za rukovodstvo Zdravstvenog centra kraj uspešne godine

173

Za zaposlene i novinare u vranjskom Zdravstvenom centru danas je održan koktel, povodom, kako se čulo kraja uspešne godine.

Direktorka ove zdravstvene ustanove dr Ljiljana Antić, zahvalila je svim zaposlenima kao i brojnim donatorima i svima poželela dobro zdravlje.

U trenutku kada se otvaraju novi privatni Domovi zdravlјa mi svi treba zajedno da pokažemo da pružamo najbolјu zdravstvenu zaštitu našim građanima – rekla je direktorka dr Ljilјana Antić.

Ona se zahvalila brojnim donatorima i istakla da je poslednja donacija pokretni inkubator za ginekologiju, vrednosti 13 hilјada evra.

Doktorka Antić je naglasila da se ova  godina može se smatrati uspešnom zbog zapošljavanja 12 novih lekara na neodređeno vreme, kao i 13 medicinskih sestara.

Uskoro će biti zaposleno još četiri lekara, takođe na neodređeno vreme, a zahvaljujući resornom ministarstvu, Vladi i predsedniku Srbije, biće još zapošljavanja tokom sledeće godine.

Direktorka Antić je na kraju rekla da se treba raditi na poboljšanju međuljudskih odnosa. Rukovodstvo Zdravstvenog centra je zadovoljno godinom za nama, ostaje samo da njihovo zadovoljstvo dele i pacijenti.