14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiHronikaHAOS U POLJANICI: Ukrao auto, izazvao udes, a onda pretio paljenjem

HAOS U POLJANICI: Ukrao auto, izazvao udes, a onda pretio paljenjem

U Golemom selu, u Poljanici, juče je policiji prijavljen neobičan slučaj neovlašćenog korišćena tuđeg vozila i izazivanja opšte opasnosti u pokušaju.

Neobičan događaj o kome je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo dogodio se u sredu u večernjim satima, kada je osumnjičeni M.B. došao do kuće oštećenog I.J. ušao u njegovo vozilo „audi 80“ koje je bilo otključano sa ključem bravi i odvezao auto ka svojoj kući.

Vlasnika automobila obavestio je komšija koji je video šta se dešava, onda on i vlasnik automobila kreću drugim vozilom za osumnjičenim koji se videvši šta se dešava okrenuo u suuprotnom pravcu bez kočenja direktno udario u vozilo oštećenog. Napustio je vozilo, otišao do svoje kuće vratio se sa kanticom nafte i polio vozilo i druge aktere ovog neobičnog događaja, pretivši da će ih zapaliti ukoliko pozovu policiju.

Tužilaštvo je naložil uviđaj i da se izuzmu tragovi sa vozila, da se osumnjičeni alkotestira i druge dokazne radnje. Osumnjičen je zadržan u policiji 48 sati.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču