Naslovna Vesti Hronika Mladić iz Golemog sela pokušao da siluje prijateljicu?

Mladić iz Golemog sela pokušao da siluje prijateljicu?

Dvadesetsedmogodišnjem mladiću M.B. iz Golemog Sela, određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, jer je oštećena S.S. iz Vranja 26. oktobra Policijskoj upravi u Vranju prijavila je pokušaj silovanja, koji se desio tokom njihovog boravka u motornom vozilu osumnjičenog, pored puta na mestu zvanom Markovo kale, potvrđeno je VOM -u u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Nna regionalnom putu Vranje – Vlase, osumnjičeni M.B. pokušavao  je da upotrebom sile ostvari seksualni kontakt sa oštećenom S.S., i tom prilikom joj naneo telesne povrede u vidu ogrebotine u predelu lica i vrata, zbog čega je zatražila medicinsku pomoć.

U Tužilaštvu kažu da je naloženo zadržavanje osumnjičenog M.B. i podnošenje krivične prijave, zbog krivičnog dela Silovanje u pokušaju iz čl.178. st.1. u vezi čl.30. KZ-a, nakon čega će biti saslušan od strane dežurnog zamenika Višeg javnog tužilaštva Vranje.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...
COVID-19

KRIZNI ŠTAB: Vikend poluzatvoren, cvećare rade zbog Zadušnica

policija

Polio tasta benzinom i zapalio ga

Pronađena bomba u porodičnoj kući u Surdulici