Naslovna Vesti Hronika Nastavak suđenja Podgoričanu Marjanu Vujačiću

Nastavak suđenja Podgoričanu Marjanu Vujačiću

Suđenje Podgoričanu Marjanu Vujačiću u Vranju biće nakon odlaganja zbog epidemije korone, nastavlјeno danas, potvrđeno je u Višem sudu.

Na prvom ročištu Vujačić je negirao je ubio Jugoslava Cvetanovića Jugeta, brata Saše Cvetanovića koji je pred Specijalnim sudom u Beogradu osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

Na suđenju je Podgoričanin kome se na teret stavlјa ubistvo tvrdio da je za Jugoslava prvi put čuo kad je protiv njega pokrenuta istraga, kao i da do početka procesa nije čuo za Luku i Nikolu Bojovića. Rekao je da s njim niko nije kontaktirao u vezi sa ubistvom Jugoslava Cvetanovića, da bi zatim rekao da neće odgovarati na pitanja zamenika tužioca.

Tada je još rekao da se ne seća gde je bio na dan ubistva 27.septembra 2017. godine, ali da sigurno nije bio u Vranju.  Na tom ročištu u svojstvu svedoka  saslušan je Dragan Cvetanović, brat pokojnog Jugoslava, kao i Goran Savić, radnik kladionice u blizini koje se desilo ubistvo.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...

SSP: Pet pitanja za direktorku Zdravstvenog centra

COVID-19

KRIZNI ŠTAB: Vikend poluzatvoren, cvećare rade zbog Zadušnica

policija

Polio tasta benzinom i zapalio ga