19.9 C
Vranje
utorak, 9 avgusta, 2022
NaslovnaVestiHronikaNestao lovac Stojadin Đorđević - Dine: Od nedelje se traga za njim

Nestao lovac Stojadin Đorđević – Dine: Od nedelje se traga za njim

Osamdesetvogodišnji lovac Stojadin Đorđević iz surduličkog sela Zagužanje krenuo je u nedeLju 9. januara u lov u jutarnjim satima i od tada mu se gubi svaki trag.

U Policiji nam je potvrđeno da je raspisana potraga za nestalim licem i da policija intezivno pretražuje teren. Pretpostavlja se da je nestao u predelu nestao na teritoriju Leskova Bara Dikava i Zaguzanje

Pored policije za njim tragaju i brojni prijateLji i poznanici.U trenutku nestanka na sebi je imao lovačko odelo, pušku i ranac. Nosio je naočare.

Iz Gorske službe su saopštili da je stojadin zvani Dine poslednji put je viđen u mestu zvanom Vlaški do, pored vojnog objekta. Čovek je u dobrom stanju, zdravog duha i tela, nikad nije pokazivao znake demencije ili dezorijentacije. Teren kojim je pošao, poznaje ceo život. Od nedelje ga traži porodica, prijatelji, kolege lovci, Gorska služba i još uvek nije pronađen niti jedan trag koji bi ukazivao na to gde se nalazi.

Policija i porodica apeluje na sve one koji su možda videli čoveka da se jave u najbližu policijsku stanicu.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Mladi Vranjanci spasili devojčici život

Nezgoda na bazenu kada je dvanaestogodišnja devojčica Teodora iz Vranja pala i izgubila svest imala je srećan epilog zahvaljujući učeniku sedmog razreda Petru Petroviću...

Konačno počinju radovi u Kosovskoj ulici