-4 C
Vranje
sreda, 19 januara, 2022
NaslovnaVestiHronikaNestao lovac Stojadin Đorđević - Dine: Od nedelje se traga za njim

Nestao lovac Stojadin Đorđević – Dine: Od nedelje se traga za njim

Osamdesetvogodišnji lovac Stojadin Đorđević iz surduličkog sela Zagužanje krenuo je u nedeLju 9. januara u lov u jutarnjim satima i od tada mu se gubi svaki trag.

U Policiji nam je potvrđeno da je raspisana potraga za nestalim licem i da policija intezivno pretražuje teren. Pretpostavlja se da je nestao u predelu nestao na teritoriju Leskova Bara Dikava i Zaguzanje

Pored policije za njim tragaju i brojni prijateLji i poznanici.U trenutku nestanka na sebi je imao lovačko odelo, pušku i ranac. Nosio je naočare.

Iz Gorske službe su saopštili da je stojadin zvani Dine poslednji put je viđen u mestu zvanom Vlaški do, pored vojnog objekta. Čovek je u dobrom stanju, zdravog duha i tela, nikad nije pokazivao znake demencije ili dezorijentacije. Teren kojim je pošao, poznaje ceo život. Od nedelje ga traži porodica, prijatelji, kolege lovci, Gorska služba i još uvek nije pronađen niti jedan trag koji bi ukazivao na to gde se nalazi.

Policija i porodica apeluje na sve one koji su možda videli čoveka da se jave u najbližu policijsku stanicu.

Buy Me A Coffee

Popularno

Zgažene ovce kod sela Pavlovac

Kod sela Pavlovac na regionalnom putu, kod skretanja za selo Rataje kako javljaju čitaoci VOM -a desila se saobraćajna nezgoda kada je vozač Golf...

Zgrada Stare Hirurgije u novom ruhu