14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiHronikaNO COMMENT PONOVO NA METI VANDALA: Oštećen inventar kafića, ogromna materijalna šteta

NO COMMENT PONOVO NA METI VANDALA: Oštećen inventar kafića, ogromna materijalna šteta

Poznati gradski kafić „No comment“ ponovo se juče našao na meti vandala, za sada nepoznati čoveka negde oko 17 sati u trenutku kada nikoga nije bilo u kafeu, isprsko bojom prostoriju uzduž i popreko, nepokrivenog lica, samo sa kačketom na glavi. Inventar kafea je potpuno oštećen i materijalna šteta je velika.

Policija je obavila uviđaj, ali se nije oglasila ovim povodom. U Osnovnom javnom tužilaštvo rečeno nam je da je delo kvalifikovan kao nasilničko ponašanje. Naloženo je prikupljanje obaveštenja, izuzimanje video snimaka, jedna osoba je identifikovana, a druga koja je neposredni počinilac i koja se vidi na snimku još uvek nije.

OK Radio  objavio je snimak sa sigurnosnih kamera na kome se jasno vidi osoba u plavoj majici kako ulazi u kafe noseći na leđima kantu sa prskalicom.

Ovo je, inače, drugi napad na „No comment“ kafe i OK Radio koji se nalaze u vezanim prostorijama. Pre mesec i po dana, grupa napadača je pod okriljem noći razbila veći deo stakala na izlogu kafea.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču