20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiHronikaOJT: Radimo na slučaju u kome su dvojica Vranjanaca izbodena nožem

OJT: Radimo na slučaju u kome su dvojica Vranjanaca izbodena nožem

U Osnovnom javnom tužilaštvu (OJT), danas nam je potvrđeno da je u noći između subote i nedelјe u centru Vranja, na trgu Staniše Stošića ispred Narodnog muzeja za sada nepoznata osoba napala dvojicu mladića K.N. (1997) i S.N. rođenog 1999. godine obojicu iz Vranja nanevši im povrede, najverovatnije nožem.

K.N. je zadobio lakše povrede u vidu četiri ubodne rane na zadnjoj strani desne butine i razderne rane na temenu glave, dok je S.N. zadobio teške telesne povrede u vidu dve ubodne rane u predelu grudnog koša i jednu ubodnu ranu sa zadnje strane grudnog koša, zbog čega je prebačen u niški Klinički centar.

Tužilaštvo je naložilo da se pribave video zapisi sa sigurnosnih kamera u okolini, a zatim  razgovara sa građanima koji su slučaj prijavili, oštećenima i svedocima, te da će se naknadno obaviti kvalifikacija krivičnog dela i nastavi utvrđivanje identiteta počinioca.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači