NaslovnaVestiHronikaTuča u Donjem Stajevcu

Tuča u Donjem Stajevcu

U ponedeljak u večernjim satima u selu Donji Stajevac kod Trgovišta policija je intervenisala zbog tuče koja je prijavljena u lokalnoj prodavnici.

U vranjskoj Policiji VOM-u je rečeno da se još uvek radi na slučaju, ali nam je potvrđeno da  je jedna jedna osoba fizički napadnuta. U Osnovnom javnom tužilaštvu rečeno nam je da za sada nema elemenata krivičnog dela iz njihove nadležnosti jer je najverovatnije reč o delu narušavanja javnog reda i mira.

Sa druge strane da nije reč o samo običnoj tuči svedoče informacije koje smo dobili iz više izvora.

Trojica braće iz Trgovišta sedela su ispred prodavnice i pili pivo, kada je jedan muškarac iz Bujanovca došao i počeo da udara jednog od trojice braće, u predelu lica i glave. Navodno je policiji iste večeri nešto kasnije prijavljeno da je žena iz ovog kraja udarena kolima zbog čega je morala da potraži medicinsku pomoć, a u kolima je bio mladić koji se potukao par sati ranije u prodavnici u Stajevcu.

Policija intezivno radi na ovom slučaju.

Buy Me A Coffee

Popularno

SMENE NA ORL: Dr Mladen Kostić umesto dr Marije Stefanović

Dr Mladen Kostić, specijalista otorinolaringologije, novi je načelnik na ovom odeljenju vranjske Bolnice potvrđeno je VOM-u. On je zamenio dr Mariju Stefanović, nakon brojnih primedbi...
Vranjska Banja

Vranjska Banja dobija petlju