11 C
Vranje
nedelja, 17 oktobra, 2021
NaslovnaVestiKulturaFilm "Toma" pred vranjskom publikom

Film „Toma“ pred vranjskom publikom

Na repertoaru vranjskog bioskopa, čije su projekcije u velikoj sali Pozorišta ,,Bora Stanković’’ našao se i film „Toma“, za koji vlada veliko interesovanje ljubitelja domaće kinematografije.

Od 27. septembra do 1. oktobra, vranjska publika biće u prilici da pogleda najnovije ostvarenje Dragana Bjelogrlića, sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi. Reč je o biografskom filmu o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao velikog boema – po ponašanju i u duši.

Film prati dve linije radnje – 1991. prati odnos Tome i doktora koji započinje njegovo lečenje, i pretvaranje tog poznanstva u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život – od detinjstva u Pečenjevcima, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši. Projekcije filma ,,Toma“ su u 18 i 21 sat, a karte po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na biletarnici pozorišta od petka 24. septembra.

Buy Me A Coffee

Popularno

Provera antitela uz uput od izabranog lekara

Svi zainteresovani građani od danas 13. oktobra mogu besplatno proveriti nivo antitela, bez obzira da li su bili zaraženi ili ne virusom Covidom 19. Testiranje...

Izdaje se lokal u Vranju

Od 1. novembra građanima još po 30 evra pomoći