Naslovna Vesti Kultura "Kaligula" otkazana, glumac u karantinu

„Kaligula“ otkazana, glumac u karantinu

Predstava „Kaligula“  Albera Kamija u režiji Snežane Trišić u izvođenju Narodnog pozorišta iz Beograda, koja je trebalo da bude odigrana  večeras u okviru festivala “Borini pozorišni dani“ otkazana je,jer je utvrđeno da  je glavni glumac  bio  u kontaktu sa kolegom kod koga je potvrđen virus COVID 19.

Ljubitelje pozorišne umetnosti koji su kupili karte za večerašnju predstavu, kontaktiraće nadležni iz Pozorišta „Bora Stanković“, kako bi im  novac bio vraćen.

U okviru pratećeg programa „Borinih pozorišnih dana, danas će, sa početkom u 18 časova, na Maloj sceni Pozorišta, biti održana promocija romana „Crna ptica“, Vranjanke, Aleksandre Jovanović.

U subotu, poslednjeg dana festivala, pred vranjskom publikom je komad „Pasivno pušenje“, Nebojše Romčevića, u režiji Egona Savina i izvođenju Zvezdara Teatra. Dan kasnije, 25. oktobra, u post-festivalskom programu, u 12.00 sati, glumci vranjskog teatra izvešće predstavu za decu „Čarobnjak iz Oza“.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji

Ubio se Marjan Stamenković ubica Sare Asanović