9.3 C
Vranje
subota, 16 oktobra, 2021
NaslovnaVestiKulturaPromovisana publikacija „Kako je jedna cedulјica srušila MUP“

Promovisana publikacija „Kako je jedna cedulјica srušila MUP“

U Vranju je prošle nedelјe promovisana publikacija „Kako je jedna cedulјica srušila MUP“ i projekat o vladavini prva u Srbiji, iz koga je publikacija proistekla. Izdavač publikacije je organizacija Institut za istraživanje korupcije Kareja iz Pančeva. Projekat je podržala Fondacija za otvoreno društvo, Srbija, kao i udruženja Narodni Parlament iz Leskovca i Građanska Akcija iz Pančeva.

Autor publikacije Pančevac Siniša Janković, inače rođeni Vranjanac, gostovao je u Medijskom skloništu u Vranju i dao intervju za podkast InfoVranjske. Takođe, ostavrena je saradnja sa udruženjem građana „Borino i evropsko Vranje“ (BEV), koje se bavi i antikorupcijskim aktivnostima.

Siniša Janković  je donirao veći broj primeraka svoje nove knjige „Kako je jedna ceduljica srušila MUP“ uličnim bibliotekama udruženja “BEV”., pa svi zainteresovani Vranjanci mogu pozajmiti knjigu kakoo bi je pročitali.

Izdavač i autor „Cedulјice“ zahvalјuju se na saradnji, podršci i gostoprimstvu Medijskom skloništu u Vranju, InfoVranjske, udruženju BEV i Vranjancima.

Na foto iz Medijskog skloništa su Saša Stojković urednik InfoVranjske i autor Siniša Janković. Na ostalim foto su članovi BEV-a i autor.

Buy Me A Coffee

Popularno

„Hronika jedne nostalgije“ nova knjiga Branke Marković

Iz štampe je juče izašla nova knjiga proze Vranjanke Branke Marković, pod nazivom "Hronika jedne nostalgije". Knjiga priča koje je spisateljica posvetila Vranju i Vranjancima,...

Provera antitela uz uput od izabranog lekara

Izdaje se lokal u Vranju

Za „ČUDA“ nikad nije kasno