NaslovnaVestiKulturaPromovisana publikacija „Kako je jedna cedulјica srušila MUP“

Promovisana publikacija „Kako je jedna cedulјica srušila MUP“

U Vranju je prošle nedelјe promovisana publikacija „Kako je jedna cedulјica srušila MUP“ i projekat o vladavini prva u Srbiji, iz koga je publikacija proistekla. Izdavač publikacije je organizacija Institut za istraživanje korupcije Kareja iz Pančeva. Projekat je podržala Fondacija za otvoreno društvo, Srbija, kao i udruženja Narodni Parlament iz Leskovca i Građanska Akcija iz Pančeva.

Autor publikacije Pančevac Siniša Janković, inače rođeni Vranjanac, gostovao je u Medijskom skloništu u Vranju i dao intervju za podkast InfoVranjske. Takođe, ostavrena je saradnja sa udruženjem građana „Borino i evropsko Vranje“ (BEV), koje se bavi i antikorupcijskim aktivnostima.

Siniša Janković  je donirao veći broj primeraka svoje nove knjige „Kako je jedna ceduljica srušila MUP“ uličnim bibliotekama udruženja “BEV”., pa svi zainteresovani Vranjanci mogu pozajmiti knjigu kakoo bi je pročitali.

Izdavač i autor „Cedulјice“ zahvalјuju se na saradnji, podršci i gostoprimstvu Medijskom skloništu u Vranju, InfoVranjske, udruženju BEV i Vranjancima.

Na foto iz Medijskog skloništa su Saša Stojković urednik InfoVranjske i autor Siniša Janković. Na ostalim foto su članovi BEV-a i autor.

Buy Me A Coffee

Popularno

ANA BRNABIĆ: Geox ima ogromne probleme, ali nemam konkretnu informaciju da...

Premijerka Ana Brnabić na kraju svoje dvodnevne posete Pčinjskom okrugu odgovarajući na pitanje novinara našeg portala dotakla se i teme Geoxa, ali ne dajući...
Vranjska Banja

Vranjska Banja dobija petlju

Noćno kupanje na bazenu „Jumka“

Novi investitor umesto Geoxa ili pogon Teklasa?