6.9 C
Vranje
četvrtak, 8 decembra, 2022
NaslovnaVestiKulturaU subotu dva filma na bioskopskom repertoaru

U subotu dva filma na bioskopskom repertoaru

Na repertoaru vranjskog bioskopa u subotu, 12. novembra, su dva filma. Za mališane u terminu od 12 sati je film ,,Put oko sveta za 80 dana“, a istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je film ,,Crni Adam’’.
„Put oko sveta za 80 dana“  je animirani avanturistički fimu za decu. ,,Paspartu je mlad i učeni marmozet koji sanja da postane istraživač. Jednog dana on upoznaje Fileja, nepromišljenog i pohlepnog žabca, koji želi da se opkladi da će oploviti svet za 80 dana i zaradi 10 miliona školjki. Iskoristivši priliku koju čeka ceo svoj život, da istražuje svet, Paspartu kreće sa svojim novim prijateljem u ludu i uzbudljivu avanturu punu obrta i iznenađenja“.

U filmu ,,Crni Adam’’ može se videti priča koja se dešava pre 5.000 godina kad dobivši moći svemoćnih egipatskih božanstava, Crni Adam biva ubrzo zatočen. Oslobođen svoje zemaljske grobnice, spreman je da sprovede svoju pravdu u ovom modernom svetu. Pirs Brosnan u ovom filmu napušta svoj smoking tajnog agenta Džems Bonda da bi bio izvesni Doktor Fejt. Zahvaljujući svojoj telepatskoj kacigi, može da predskaže budućnost svakome koga susretne. Takođe, ima vezu sa mističnim Nabuom, moćnim staro-egipatskim magom. Koristiće njegove moći da kanališe destruktivnu silu Crnog Adama“, stoji u opisu filma.

Karte za bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta Bora Stanković.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru