19.9 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaČlanice SNS -a osudile nasilje

Članice SNS -a osudile nasilje

Žene članice Srpske napredne stranke iz Vranja i Trgovišta, danas su oštro osudile kako kažu sve učestalije verbalno nasilje i pretnje ženama, koje obavljaju javne  funkcije i poslove od strane lidera Saveza za Srbiju.

Na konferenciji za novinare najpre je govorila Danijela Milosavljević iz vranjske Unije žena koja je pozvala sve građane da se izbore za pristojnu Srbiju.

Takve uvrede, pretnje i slično putem medija ili društvenih mreža nas brinu, jer takve poruke daju nasilnicima mogućnost da urade i nešto gore kada vide šta rade politički lideri jednog pokreta – rekla je Milosavljević.

Novinarima se obratila i dr Ljiljana Antić, aktuelna direktorka Zdravstvenog centra koja je naglasila da je nedopustivo bilo kakvo nasilje.

Kao žena, kao lekar humanista, kao član SNS, protivim se ne samo nasilju nad ženama, već uopšte svim vrstama nasilja. Mislim da je opozicija krenula pogrešnim putem zbog toga što nema program kojim bi se suprostavila vladajućoj stranci i predsedniku Vučiću – apelovala je Ljiljana Antić.

Najoštrije osude čule su se i od članica iz Trgovišta koje su se novinarima obratile u prostorijama stranke u Vranju.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...