14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaPolitikaIZBORI 2022ZAVETNICI: Izražavamo duboku zabrinutost zbog posledica koje svojim delovanjem prouzrokuje aktuelna vlast

ZAVETNICI: Izražavamo duboku zabrinutost zbog posledica koje svojim delovanjem prouzrokuje aktuelna vlast

Gradski odbor Srpske stranke Zavetnici u saopštenju za javnost izražava duboku zabrinutost zbog posledica koje svojim delovanjem prouzrokuje aktuelna vlast u Vranju.

Saopštenje koje je potpisao predsednik Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici u Vranju advokat Vuk Nikolić, prenosimo u celini:

Kompanija Geoks je pobegla iz Vranja,kada je potrošila 9.000EU subvencija po radniku,koje je dobila od naših para iz budžeta Srbije, i ostavila na cedilu preko 1200 radnika,a da lokalna samouprava do danas nije ništa preduzela. Nakon toga je otvorena kriza sa radnicima Sportskog saveza,koja traje i ne nazire joj  se kraj,jer im se ne isplaćuju plate,zdravstvene knjižice im nisu overene,štrejkuju više meseci,ali to nikoga ne brine!Vrhunac je odnos prema fudbalskom klubu Dinamo,brendu Vranja od 1947.sa kojim se identifikuje svaki rođeni Vranjanac i ljubitelj sporta.Maćehinski odnos prema ovom klubu doveo je do toga da Dinimo istupi iz lige,jer nije u mogućnosti da servisira ni tekuće troškove.U godini kada srpski fudbal doživljava procvat kvalifikacijom reprezentacije na svetsko prvenstvo,vranjski fudbal tone i beleži svoje najcrnje dane zahvaljujući inatu lokalnih moćnika.Ko jeodlučio da uništi Dinamo,da ponizi građane Vranja koji su odrastali uz ovaj klub,decenijama navijali za njega,živeli za dan kada ovaj klub igra,ponosili se njegovim ulaskom u prvu ligu,pratili ga i kada mu nije išlo?Ko?Gospodo iz vlasti nemate pravo na lični hir kada je ovaj brend Vranja u pitanju! Pitamo se da li je rupčaga koju ste iskopali u ulici Stefana Prvovenčanog priprema za izgradnju olimpijski bazena i formiranje vaterpolo kluba ili još jedna potvrda Vaše nesposobnosti? Stoga Vas kao Boga molimo nemojte nište da počinjete,nemojte ništa da radite do izbora 03.04.2022.jer tako nećete moći nikakvu štetu da načinite ovom gradu,budući da sve čega ste se dotakli ste upropastili,unazadili i uništili!

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču