NaslovnaVestiPolitikaJS: Čestitke gradonačelniku jer je gradski park konačno zablistao

JS: Čestitke gradonačelniku jer je gradski park konačno zablistao

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju oglasio se saopštenjem za javnost u kome iznosi svoje impresije o završetku rekonstrukcije gradskog parka.

Saopštenje prenosimo u celini:

Gradski park u Vranju je nakon 130 godina svog postojanja konačno zablistao u svoj svojoj lepoti. Sada, nakon rekonstrukcije koja je zbog Kovida morala da bude vremenski produžena, Vranje dobija moderan park koga krase ne samo bogate i razgranate krošnje etinara i divlјih kestenova starih više decenija, već i najsavemeniji mobilijar,fontana, led rasveta i dr.Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju smatra da su građani Vranja ovomrekonstrukcijom dobili izuzetno lepu zelenu oazu u centru grada. U njoj će moći da uživaju sa svojom porodicom, prijatelјima i gostima. Isto tako u parku će moći da prate mnogobrojne kulturne manifestacije, izložbe i koncerte. Najveća obaveza svih nas kojiživimo u Vranju jeste da sada čuvamo od uništavanja i upropašćavanja ono što smodobili rekonstrukcijom gradskog parka.Želimo da čestitamo Gradonačelniku na istrajnosti da, uprkos svim teškoćama,završi jedan od najznačajnijih projekata za grad Vranje, a Vranjancima čestitamo otvaranje jednog od najlepših parkova u Srbiji.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jedna osoba u okrugu pozitivna na koronavirus

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Vranju kod jedne osobe iz Vranja potvrđen je koronavirus, dok u drugim opštinama u okrugu nema novoobolelih....

Počelo prijavljivanje za 3000 dinara pomoći