2.1 C
Vranje
subota, 4 decembra, 2021
NaslovnaVestiPolitikaJS: Osuđujemo ponašanje Gordane Dimitrijević

JS: Osuđujemo ponašanje Gordane Dimitrijević

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) obratio se saopštenjem za javnost u kome se tvrdi da je njihov član Boban Petković nelegalno otpušten iz Narodnog univerziteta.

Saopštenje prenosimo u celini:

Povodom nelegalnog otkaza koji je dobio naš član, Boban Petković, od strane direktorke Narodnog Univerziteta, Gordane Dimitrijević, obraćamo se javnosti kako bismo osudili ovakvo ponašanje.
Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju najoštrije osuđuje ponašanje direktorke JU Narodni Univerzitet, koja je suprotno zakonu dala otkaz Bobanu Petkoviću. Jedinstvena Srbija nije protiv zamene radnika koji rade na određeno vreme, ali jeste protiv nezakonitih radnji,ucena i mobingovanja radnika.
Gradski odbor pruža punu podršku Bobanu Petkoviću da se protiv ovakvih rukovodioca izbori preko nadležnih organa.Kao Gradski odbor se pitamo kako je direktorka Ustanove, koju vodi zahvaljujući nama, tako brzo zaboravila opšta načela i ono za šta se zalaže jedna Domaćinskapartija kao što je Jedinstvena Srbija i prihvatila naređenja svoje nove partije Desnice koja takođe ima svoja načela, ali očigledno nemoralna i suprotna zakonu. Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju još jednom osuđuje bahatost i skandalozno ponašanje Dimitrijevićeve i poručuje da će se protiv takvih boriti za bilo kog građanina Vranja,ne samo za svoje članove.

Gradski odbor JS

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Saša Stojković – Babačko

U ranim jutarnjim satima u niškom Kliničkom centru, nakon kraće bolesti u Nišu u 58. godini preminuo je vlasnik i glavni i odgovorni urednik...

Epidemiološki presek: Manje obolelih, dvoje preminulih

Zdravstveni centar dobio novi savremeni skener