22.1 C
Vranje
ponedeljak, 16 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaNS: Građani plaćaju, vlast se promoviše

NS: Građani plaćaju, vlast se promoviše

Gradski odbor Narodne stranke (NS) oglasio se danas saopštenjem za javnost u kome se bavi „problematikom“, nedavno raspisanog konkursa  za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja.

Saopštenje prenosimo u celini:

Najpre, ako znamo da je grad izvojio skoro 20 miliona dinara za finansiranje medijskih projekata, od toga 15 miliona telelevizijama, a za sve ostale medije nešto manje od 5 miliona, GrO Narodne stranke postavlja pitanje lokalnim televizijama koje će na konkursu, kao po običaju svake godine do sada, dobiti najveći deo ovih sredstava iz budzeta grada, da li će nastaviti sa istom praksom nepozivanja u svojim emisijama nikog ko ima drugačije mišljenje u odnosu na vladajuću SNS? Od kako je SNS zauzela sve poluge vlasti u Vranju sve televizije koje dobijaju dobar deo novca iz budzeta grada zatvorene su za sve stranke opozicije ali i za sve misleće građane koji su iskreni protivnici ovog destruktivnog režima.
Da li je bilo ko iz neke opozicione stranke bio pozvan da iznese svoj stav o bilo kom pitanju koje je od značaja za grad i građane Vranja? Nije. Da li je bilo koji misleći građanin koji ne podržava nakaradnu politiku SNS i Aleksandra Vučića pozvan da iznese svoje mišljenje na bilo kojoj od ovih televizija? Nije. Da li je bilo nkih debatnih emisija gde bi se čulo drugačije mišljenje od onog koje zastupa režim? Nije. Naravno, mi znamo da i neće sve dok ovaj grad i ovu državu vodi ovaj nakaradni režim uz podršku ovih „medija“ koji ne služe ničemu drugom do širenju propagande o blagostanju i zlatnom dobu koje postoji samo u imaginarijumu SNS predizbornih reklama i spotova proizvedenih i plasiranih putem ovih televizija.
I naposletku, pošto ćete dobiti novac i onih građana koji drugačije misle, vaša moralna obaveza je da se na vašim televizijama čuje i stav tih građana. Međutim, vi za moral i ne znate, vi znate jedino kako da na legalan način, uz podršku vladajuće stranke od koje zavisite, opljčkate gradski budžet. A drugačije mišljenje? Drugačije mišljenje vam ionako smeta, a i koga to zanima.

Buy Me A Coffee

Popularno

Mirjana pobedila karcinom i svoju kreativnost pretočila u biznis

Mirjana Nikolić je žena koju kroz život prati epitet da je "radnik". Karijeru je započela kao bankarski službenik, radila je kao menadžer u Robnoj...

Požar u stanu u ulici Kralja Milana