Naslovna Vesti Servisne informacije Deo grada bez vode zbog havarija u dve gradske ulice

Deo grada bez vode zbog havarija u dve gradske ulice

Deo grada od jutros je bez vode zbog havarija u ulicama Pariske komune i Vojvode Putnika, saopšteno je iz gradskog „Vodovoda“

Zbog radova na sanaciji havarije u ulici Pariske komune, bez vode su  potrošači u pomenutoj ulici i delu Ledenih stena, dok su zbog radova na sanaciji havarije u ulici Vojvode Putnika, bez vode opotrošači u pomenutoj i okolnim ulicama .

Iz Vodovoda nisu mogli precizirati do kada će trajati radovi, ali se korisnicima preporučuje da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.
Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.

Buy Me A Coffee

1 KOMENTAR

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Miki
Miki
Gost
23 days ago

Pa naravno da će biti havarija kad Saba Belča baza rizlu umesto soli, ta ista rizla se spire i dolazi do začepljenja cevi, atmosferskih odvoda, šahti i kompletne mreže! Pa kad krenu gejziri po gradu, kriv nam Mire Stojčić koji je stavio „manji presek“ cevi! Užas smo od ljudi!

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

OVO JE SARIN UBICA: Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

Ubica Sare Asanović već bio u zatvoru zbog ubistva

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji