25.4 C
Vranje
utorak, 17 maja, 2022
NaslovnaCMTDOIgračke za decu u Zdravstvenom centru

Igračke za decu u Zdravstvenom centru

Dečje odeljenje Vranjskog Zdravstvenog centra dobilo je danas plastične i gumene igračke, kao i društvene igre prikupljene u akciji „Igračka za svako dete“, koju je inicirao Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) uz veliku podršku Centra za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite i Grada Vranja.

Igračke su namenjene mališanima koji su pacijenti ovog odeljenja. Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Stajić istakli su zadovoljstvo što se i na ovaj način pacijentima Zdravstvenog centra, pa i onim najmlađima pruža podrška kako bi vreme lečenja lakše prebrodili.

Direktorka Zdravstvenog centra Ljiljana Antić, zahvalila se u ime ove Zdravstvene ustanove i naglasila da je svaka donacija bilo u igračkama, posteljini ili medicinskoj opremi od velikog značaja.

Jelena Stojković iz Centra istakla je da je Dečje odeljenje još jedno u nizu koje je dobilo igračke, nakon Maštolenda,dnevnog boravka za decu ometenu u razvoju, igračkama će biti oplemenjen i prostor Sigurne kuće za žrtve nasilja, a sutra na Međunarodni dan migranata igračke će dobiti i pedesetak mališana i Centra za Prihvat migranata u Vranju.

Ivana Tasić direktorka Centra za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite zahvalila se svim pojedincima, ustanovama, predstavnicima političkih strana i preduzeća koji su uzeli učešće i pomogli akciju.

Buy Me A Coffee

Popularno

Novinar VOM – a Bratislav Čukić osvojio prvu nagradu na...

Bratislav Čukić novinar - saradnik našeg portala osvojio je po odluci žirija prvu nagradu na novinarskom konkursu „Za bolji svet“ koji je pokrenula kompanija...

Pronađen leš na pruzi u mestu Đelinci