23.2 C
Vranje
ponedeljak, 16 maja, 2022
NaslovnaRelax kutakITU Vranju održana regionalna konferencija o bezbednosti na internetu

U Vranju održana regionalna konferencija o bezbednosti na internetu

U Vranju je tokom vikenda održana Regionalna konferencija o bezbednosti na internetu pod nazivom  „Bezbednost na internetu – evropska šansa juga Srbije“, koja je okupila učesnike iz Srbije, Makedonije, Bugarske i Kosova i Metohije.

Na početku konferencije učesnike je pozdravio Mića Mladenović, član gradskog veća koji je skrenuo pažnju na važnost teme kojom su se učesnici dvodnevne konferencije bavili.

Jedan od stručnjaka koji su predstavili ključne probleme u oblasti bezbednog korišćenja interneta je Ilija Stojanović koji je govorio o zamkama interneta u savremenom poslovanju i kako ih izbeći. 

Leposava Jovčić PR Višeg Tužilaštva u Vranju u svom izlaganju napravila je osvrt na temu izazova u pravosuđu koje ova tema predstavlja.

Regionalna konferencija o bezbednosti na internetu "Bezbednost na internetu – evropska šanska juga Srbije" Leposava Jovčić PR Višeg javnog tužilaštva u Vranju

Gepostet von Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost am Sonntag, 16. Dezember 2018

Bojana Stefanović je u svom predavanju poseban akcenat stavila na temu bezbednosti dece na internetu.

Dalibor Milojković iz niških „Južnih vesti“, govorio je o bezbednosti na internetu u sveri internet medija.

Drugog dana konferencije je takođe bilo reči o temama bezbednosti internet poslovanja. Učesnici konferencije razmenili su svoja iskustva u ličnim poslovanjima, ali u institucionalnim tretiranjima problema bezbednosti u zemljama u okruženju.

Projekat je realizovao Tim za razvoj i integracije uz Podršku centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost, a finansiran je od strane Ministarstva za turizam i telekomunikacije.

Buy Me A Coffee

Popularno

Mirjana pobedila karcinom i svoju kreativnost pretočila u biznis

Mirjana Nikolić je žena koju kroz život prati epitet da je "radnik". Karijeru je započela kao bankarski službenik, radila je kao menadžer u Robnoj...

Požar u stanu u ulici Kralja Milana