NaslovnaReč po rečKo to tamo peva na vranjski način

Ko to tamo peva na vranjski način

Autobus kompanije Jedinstvo Vranje  koji je danas vozio na relaciji Bor – Vranje  pokvario se  i kasnio najmanje sat vremena. „Ko to tamo peva“, na vranjski način, ali nekako je autobus  stigao do Knjaževca gde nas je sačekao zamenski autobus.
A do  Knjaževca apstraktni prizori kao iz scenarija kultnog filma jer su oba vozača bila zauzeta, jedan je vozio, a drugi je otvorio zadnji poklopac na podu i stajao na puknutoj cevi za vazduh. Pravi su heroji jer su uspeli da poprave autobus i nastave put (negde kod Zaječara), dovezu putnike do potrebne tačke, a u toku vožnje je ovaj drugi vozač rizikovao život stojeći tu. Zvuk u autobusu se može verovatno uporediti sa situacijom da se stoji pored aviona koji neprestano turira motor.
Jedinstvo Vranje se opet obrukalo kao firma koja je još jednom dokazala da radi uz pomoć štapa i kanapa i da nema ovakve vozača koji su spremni za sve situacije, odavno bi propali. E sad, ostaje pitanje da li će se kompanija izviniti putnicima i na neprijatnostima doživenim u toku vožnje i na kašnjenju, kao i da li će refundirati ceo ili deo troškova za karte koje inače nisu jeftine ili će se sve završiti kao replika iu pomenutog filma „Vozi Miško“!!!

Bratislav Čukić

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...
COVID-19

16 pozitivnih na koronavirus u Pčinjskom okrugu