-7.5 C
Vranje
ponedeljak, 24 januara, 2022
NaslovnaVestiCOVID -193600 Vranjanaca primilo vakcinu

3600 Vranjanaca primilo vakcinu

Prema poslednjim podacima, do danas je na teritoriji Grada Vranja vakcinisano blizu 3.600 građana, saopšteno je iz gradskog Štaba za vanredne situacije.

U naselju „Viktor Bubanj“ biće otvoren još jedan punkt, koji je planiran za vakcinaciju prosvetnih radnika, pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova i zaposlenih u republičkim i gradskim ustanovama.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, sa saradnicima, održao je još jedan sastanak sa nadležnim republičkim i gradskim institucijama, na kome je bilo reči o dosadašnjem toku vakcinacije stanovništva.

U skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije, od danas na svim punktovima moći će da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv od elektronske uprave. Međutim, volonteri će na punktovima evidentirati građane koji nisu prijavljeni preko portala eUprava, i oni će nakon prijave biti vakcinisani ili će im biti određen termin vakcinacije.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Dušan Spasić

Čuveni hirurg iz Surdulice dr Dušan Spasić, koji je živeo i radio u Beogradu  preminuo je u svojoj 64.godini života. Rođen je 28. januara...

IN MEMORIAM: Vladimir – Vlada Ranđelović