NaslovnaVestiDruštvoKOLO SRPSKIH SESTARA: Pokloni za dvadeset mališana

KOLO SRPSKIH SESTARA: Pokloni za dvadeset mališana

Članice Kola srpskih sestara danas, na pola puta između dva velika pravoslavna praznika Detinaca i Materica, uz pomoć Grada Vranja, obradovale su prigodnim darovima 20 mališana.

Reč je o poklon vaučerima na 4950 dinara koji su jutros podeljeni u dvorištu škole „Dositej Obradović“, jer najveći broj mališana kojima su pokloni namenjeni pohađa ovu školu.

Vreme je darivanja, izraz pažnje iz iskrene želјe da obradujemo nekoga, najčešće one koje volimo ili kome se zbog nečega zahvalјujemo. Kolo srpskih sestara – Vranje već dugo nije bilo u prilici da nekoga dariva. Usled finansijskih poteškoća, najčešće smo se bavile kulturno-prosvetnim radom i ličnim dobročinstvom. Kolo srspkih sestara neguje materinsku lјubav prema svoj deci, a ovim klincima i klincezama želimo da se zahvalimo što su vredni, talentovani i skromni. Izabrali su ih njihovi učitelјi i na tome im se zahvalјujemo – kaže dr Gordana đORĐEVIĆ predsednica Kola srpskih sestara.

Kolo srspkih sestara – Vranje za projekat „Život nam vraća ono što drugima dajemo“ dobilo je na Konkursu za finansiranje programa u oblasti društvenog i humanitarnog rada za 2020. sredstva iz budžeta Grada u iznosu od  100.000 dinara.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

Ko to tamo peva na vranjski način

Dr Marina Džikić nova upravnica Doma zdravlja