-7.5 C
Vranje
ponedeljak, 24 januara, 2022
NaslovnaVestiDruštvoMediji iz regiona budno prate poduhvat Marka Nikolića

Mediji iz regiona budno prate poduhvat Marka Nikolića

Fitnes stručnjak i motivacioni govornik tridesetjednogodišnji Vranjanac Marko Nikolić u svojoj humanoj misiji trčanja od Niša do Atine, kako bi skrenuo pažnju i prikupio novac za lečenje bolesne devojčice stigao je do Bujanovca. Mediji budno prate ovaj neobični i istinski poduhvat, borbe za život jednog deteta.

Iako mu vreme ne ide na ruku, nakon prvog vrelog dana usledililo je nekoliko kišnih, njegova motivacija je jača od vremenskih (ne) prilika i Marko se približava Makedoniji.

Zanimljivo je da je već izazvao veliku medijsku pažnju medija u ovoj zemlji, koji su izvestili o njegovom humanom podvigu i informisali Makedonce, da će kroz njihovu zemlju trčati momak koji je već prikupio 30 000 evra za lečenje bolesne devojčice.

Mediji u Srbiji sa pažnjom izveštavaju o relacijama koje Marko prelazi, a svi oni koji žele mogu videti Marka svakog jutra u direktnom uključenju svakog jutra u između 8 i 8:30  uživo na Prvoj televiziji.

Marko je unedelju ujutru krenuo iz Niša, put Atine. Plan mu je da za četiri dana bude na makedonskoj granici.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Dušan Spasić

Čuveni hirurg iz Surdulice dr Dušan Spasić, koji je živeo i radio u Beogradu  preminuo je u svojoj 64.godini života. Rođen je 28. januara...

IN MEMORIAM: Vladimir – Vlada Ranđelović