9.1 C
Vranje
sreda, 7 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoMediji iz regiona budno prate poduhvat Marka Nikolića

Mediji iz regiona budno prate poduhvat Marka Nikolića

Fitnes stručnjak i motivacioni govornik tridesetjednogodišnji Vranjanac Marko Nikolić u svojoj humanoj misiji trčanja od Niša do Atine, kako bi skrenuo pažnju i prikupio novac za lečenje bolesne devojčice stigao je do Bujanovca. Mediji budno prate ovaj neobični i istinski poduhvat, borbe za život jednog deteta.

Iako mu vreme ne ide na ruku, nakon prvog vrelog dana usledililo je nekoliko kišnih, njegova motivacija je jača od vremenskih (ne) prilika i Marko se približava Makedoniji.

Zanimljivo je da je već izazvao veliku medijsku pažnju medija u ovoj zemlji, koji su izvestili o njegovom humanom podvigu i informisali Makedonce, da će kroz njihovu zemlju trčati momak koji je već prikupio 30 000 evra za lečenje bolesne devojčice.

Mediji u Srbiji sa pažnjom izveštavaju o relacijama koje Marko prelazi, a svi oni koji žele mogu videti Marka svakog jutra u direktnom uključenju svakog jutra u između 8 i 8:30  uživo na Prvoj televiziji.

Marko je unedelju ujutru krenuo iz Niša, put Atine. Plan mu je da za četiri dana bude na makedonskoj granici.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana