6.9 C
Vranje
četvrtak, 8 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPodeljena rešenja za specijalizacije u Zdravstvenom centru

Podeljena rešenja za specijalizacije u Zdravstvenom centru

U Zdravstvenom centru Vranje danas su podelјena rešenja za četiri specijalizacije u Domu zdravlja i Bolnici, kao i šest užih specijalizacija.Direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević, sa saradnicima uručio je rešenja lekarima i naglasio

Surovo sam istinit kada kažem da su kriterijumi za dodelu svake pojedinačne specijalizacije i uže specijalizacije isklјučivo bili stručni i da je urađen veliki posao zajedno sa resornim Ministarstvom zdravlјa kako bi rešenja danas bila u vašim rukama – rekao je direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević.

On je naglasio da je Zdravstveni centar za kratko vreme dobio medicnsku opremu i savremene dijagnostičke aparate i sada sledi njihovo montiranje, ali su potrebni lјudi koji će raditi na njima, te u tom smislu najavljeno je novo zapošlјavanje mladih kadrova, kako lekara, tako i medicinskih tehničara-sestara.

Čestitam takođe, svima na omogućenom usavršavanju na vreme i važnije od toga je to što ste odabrali i volite ono čime ćete se u medicini baviti i raditi – istakla je upravnica Opšte bolnice Vranje, dr Nataša Stoilјković, ovom prilikom.

Odnos prema pacijentu kao i razumevanje i profesionalan odnos međusobnog uvažavanja sa kolegama treba da vam bude jednako prioritet uz sticanje neophodnih medicinskih znanja tokom stručnog usavršavanja – jednoglasno su istakli danas predstavnici Uprave Zdravstvenog centra Vranje.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru